Meer resultaten voor nationale theaterbon

nationale theaterbon
 
 
Theaterbon Nationale Kunst Cultuur Cadeaukaart.
De ontvanger kan de kaart vervolgens ook gemakkelijk besteden. Bij de kassa van de deelnemende culturele instellingen werkt de theaterbon als een pinpas op het pinapparaat bij de kassa, en in de online Nationale Theaterkassa kan de ontvanger met een speciale code toegangskaarten kopen voor vele verschillende voorstellingen.
Cadeaubonnen Informatie Theater De Blauwe Kei.
Wij accepteren de Nationale Theater Concertbon, de Podium Cadeaukaart, de Nationale Bioscoopbon en uiteraard onze eigen tegoedbon. Wanneer u een eerder gemaakte reservering annuleert, ontvangt u van ons een tegoedbon. Deze is te gebruiken als betaalmiddel bij een volgende reservering.
De Lievekamp Cadeaubon Theater De Lievekamp.
Indien u kaarten via onze website of met factuur heeft gereserveerd, dan kunt u voor aanvang van de voorstelling de bonnen op vertoon van uw toegangskaarten bij de theaterkassa verzilveren voor contant geld. Mocht het bedrag van de theaterbonnen hoger zijn dan het bedrag van de toegangskaarten, dan ontvangt u voor het resterende bedrag een Podium Cadeaukaart of theaterbonnen retour.
Theater Musical Beleving NR1 Cadeau.
020 700 93 46. Theater Musical Beleving. Theater Musical Beleving. Speciaal voor de theaterliefhebber. Theaters, musea en monumenten. Te besteden bij de Nationale Theaterkassa. Voorwaarden verzending bij bestellingen en retour. Vul het gewenste bedrag in: van 10, t/m 150., Toevoegen aan winkelwagen.
Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters.
De Vrienden steunen onze educatieve projecten. Cultuureducatie zorgt ervoor dat leerlingen out of the box leren denken en ervaring opdoen die ze in hun dagelijks leven weer kunnen inzetten. In het theater maken leerlingen kennis met alle vormen van podiumkunsten.
Theaterbon ook bij de supermarkt RetailNews.nl.
Maak gratis een account aan. Theaterbon ook bij de supermarkt. Theaterbon ook bij de supermarkt. De PODIUM Cadeaukaart, de opvolger van de theater en concertbon, is vanaf maandag voor het eerst ook in de supermarkt te koop. Albert Heijn gaat de kaart in eenheden van 25 euro verkopen.
AFAS Circustheater Kaarten kopen.
Dat is makkelijk, veilig en snel. Kaarten kun je direct uitprinten of laten bezorgen. Je kunt je kaarten eenvoudig online betalen via iDEAL of credit card Master Card, Visa, American Expres. Ook kun je de Nationale Musicalcard en de PODIUM Cadeaukaart online verzilveren.
Praktische informatie Theater Film Verhuur.
Wij nemen dan contact met u op. Aan de kassa kunt u contant betalen met pinpas, creditcard, PODIUM Cadeaukaart, Theater Concertbon, Nationale Bioscoopbon of een Cadeaukaart of tegoedbon van Schouwburg Amstelveen. Bij een online reservering kunt u betalen met iDeal, creditcard, PODIUM Cadeaukaart of een Cadeaukaart van Schouwburg Amstelveen.
Cadeaukaarten voor elke gelegenheid Jumbo.
Zo vind je voor elke gelegenheid een geschikt cadeau. Let op: de cadeaukaarten zijn niet online verkrijgbaar, alleen verkrijgbaar in de Jumbo-winkels. Kies zelf de waarde Je kunt zelf kiezen welk geldbedrag je op de kaart zet en er zijn ook enkele kaarten met een vaste waarde.
Cadeaubonnen.
Theater Concertbon De Theater Concertbon is de voorloper van de PODIUM Cadeaukaart. Deze kaart wordt niet meer verkocht maar nemen wij wel gewoon in aan onze theaterkassa. PODIUM Cadeaukaart de PODIUM Cadeaukaart is inwisselbaar bij alle aangesloten theaters en concert zalen en door de ontvanger in één keer óf in delen te besteden. De Nationale Kunst Cultuur Cadeaukaart kunt u niet inleveren bij De Maaspoort.
Service Koepeltheater.
De authentieke kerkbanken zijn hier nog aanwezig. Bij de meeste concerten zijn ook enkele rijen stoelen aanwezig. De stoelen zijn niet te reserveren. Het Koepeltheater is niet aangesloten bij bijvoorbeeld de Nationale Theaterbon, de Podium Cadeaukaart, CJP-Pas, VVV bonnen of een andere type tegoedbon.
Info Kassa Toneelschuur Haarlem.
theater en concertbon / bioscoopbon. Aan de kassa kan betaald worden met de Toneelschuur Cadeaubon, de PODIUM Cadeaukaart voorheen Theater Concertbon, de Nationale Bioscoopbon en de MaDiWoDobon op ma t/m do. De Nationale Bioscoopbon wordt ook verkocht aan onze kassa en informatiebalie.

Contacteer ons