Zoeken naar van nederlands naar duits vertalen

van nederlands naar duits vertalen
 
 
Commercieel vertalen Nederlands Duits en andersom Zakendoen met Duitsland.
Commercieel vertalen Nederlands Duits en andersom. Commercieel vertalen Nederlands Duits en andersom. Er zijn legio online tools beschikbaar om een tekst snel en goedkoop naar een andere taal om te zetten, bijvoorbeeld google translate. En met behulp van het vroeger op school geleerde Duits kun je de Nederlandse tekst toch ook even zelf vertalen naar het Duits toch?
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
Linguee Nederlands-Duits woordenboek.
Als vertaling van" voorstellen. Zoek door een miljard vertalingen. ä ö ü ß ë ï é è ê ó ç á à â û. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands de Duits. de Duits nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels.
Juridisch-Economisch Lexicon Nederlands-Duits GatewayWoordenboeken.
Het Lexikon der Rechts und Wirtschaftsterminologie is uw onmisbare hulp bij.: vertalen van het Nederlands in het Duits. interpreteren van Duitse teksten. schrijven van uw eigen teksten in het Duits. Het Lexicon heeft een spiksplinternieuwe gebruikersomgeving, waarin u kunt zoeken op een manier die veel lijkt op Googlezoeken!
Home KWF Kankerbestrijding.
Direct naar de inhoud Kanker Onderzoek Kanker voorkomen Help jij ons Doneren Doneer nu Doneren. Over KWF Contact English. Zoeken op trefwoord zoek. 11stedenzwemtocht Maarten van der Weijden. Op 21 juni duikt Maarten van der Weijden opnieuw het Friese water in.
Synoniemen.net gratis online synoniemenwoordenboek.
Synoniemen.net leent zich veel beter dan een papieren woordenboek voor snel zoeken en gericht verder speuren: ieder resultaat maak je met één klik tot het nieuwe zoekwoord. Mocht je na de resultaten op deze site nog behoefte hebben aan resultaten uit andere digitale woordenboeken, dan kun je vanaf iedere resultaatpagina meteen doorklikken naar de resultaatpagina voor jouw zoekwoord bij andere woordenboeken, zoals het nogal beknopte Van Dale Hedendaags Nederlands Woordenboek en het nogal uitgebreide Woordenboek der Nederlandsche Taal WNT.
Nederlands Film Festival 27 sep 5 okt 2019 Nederlands Film Festival.
NFF Aftermovie 2018. Bekijk hier de aftermovie van NFF 2018! Negen dagen lang stond Utrecht in het teken van de 38e editie van het Nederlands Film Festival. Geniet na van een geslaagde editie en noteer NFF 2019 alvast in je agenda!
Beëdigde Vertalers Nederlands/Vlaams Duits.
33 09 81 92 57 45 info@scriptique.eu. Chris FALQUES Beëdigde vertaalster bij het Hof van Beroep te Brussel en Rechtbank van Eerste Aanleg te Bergen Mons. Gespecialiseerd in juridische, financiële en administratieve vertalingen van en naar. Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands.
Home Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.nl.
16 juli 2019 t/m 19 juli 2019. Aanvragen knoflook tweede deelperiode 2019. Aanvragen voor gezouten pluimveevlees juli 2019. Informatieplicht: rapporteer uiterlijk 1 juli energiebesparende maatregelen Gezondheid en welzijn Video Energietransitie en regionale samenwerking Wetswijzigingen 1 juli 2019: ga naar Ondernemersplein.
Trucks.nl Gebruikte vrachtwagens, bouwmachines en meer.
Het platform biedt advertenties aan van onder andere geregistreerde handelaren en dealers en is mede daarom uitgegroeid tot een wereldwijd begrip bij dealers, handelaren, transporteurs en eindgebruikers. Deze strategie waarborgt de kwaliteit van de adverteerders en dat is niet onopgemerkt gebleven bij de grote getalen bezoekers.
Nederlands-Duits woordenboek, Glosbe.
Wij bieden niet alleen het woordenboek Nederlands Duits, maar ook woordenboeken voor elk bestaande combinatie van talen online en gratis. Ga naar onze home pagina en kies een woordenboek uit de beschikbare talen. Glosbe woordenboeken zijn uniek. Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Nederlands of Duits: maar er worden ook voorbeelden van gebruik van de woorden getoond, met tientallen zinsvoorbeelden. Dit is het vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen.
Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.
Leuk om naar te kijken. Hier zie je alle videoseries van het Nederlands Openluchtmuseum: Les van Tess, Gruwelijk óf Lekker of test je kennis met één van de Ken je Geschiedenis video's. Bekijk alle video's.' De Canon in het onderwijs.

Contacteer ons